Twee nationaal kampioenschappen

In 2024 heeft CH Drogeham de eer gekregen om niet één, maar twee prestigieuze nationale kampioenschappen te organiseren. Het terrein zal bruisen van spanning en vaardigheid, want dit keer draait alles om de prachtige Friezen en tuigpaarden en hun indrukwekkende kracht.
Het eerste kampioenschap dat naar Drogeham is toegewezen, is het Nationaal Kampioenschap Tandems. Een spectaculaire discipline waarin de samenwerking tussen paard en menner op het hoogste niveau wordt getest. Met de prachtige KWPN tuigpaarden die in perfecte harmonie bewegen, belooft dit kampioenschap een adembenemend schouwspel te worden.
Maar daar blijft het niet bij, want ook het Nationaal Kampioenschap Vierspannen Fries Ras zal de arena's van CH Drogeham doen trillen. Vier krachtige Friezen, strak aangespannen voor de wagen, geleid door bekwame menners, zullen de uitdaging aangaan om de titel van nationaal kampioen te veroveren. De dynamiek, de snelheid en de elegantie van deze discipline maken het een waar genot om te aanschouwen.
Met deze twee nationale kampioenschappen in het vooruitzicht, zal CH Drogeham zichzelf op de kaart zetten als dé bestemming voor liefhebbers van de tuigpaardensport. De prachtige omgeving, de uitstekende faciliteiten en vooral de onmiskenbare passie voor de paardensport zullen zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor zowel deelnemers als toeschouwers.

13 maart 2024